Sehän on ihan totta! Suvi Koponen on Suomen ainoa huippumalli. Mitkään entiset "paremmat" mallimme kuten vaikka Mirella Koulias, Pipsa Hurmerinta tai Nina Herala, eivät ole mitään verrattuna tähän tähdenlentoon. Tiedän, että monet bloggailijat ovat kirjoittaneet Suvista, mutta kyllähän siitä kelpaa kirjoitella. Kun Suvi ekan kerran näytettiin telkkarissa karsintojen aikana, muistan ajatelleeni : "Tuosta ei tule mitään!" Väärinpä se meni...ja hyvä niin! Suvin pituus ja (huomattava) laihuus ovat vain yksiä tekijöitä menestyksen tiellä. Kerrankin saa olla ylpeä suomalaisista!

1307413.jpg

Suvi on kelpo esimerkki kaikille niille pitkille ja laihoille, mutta epävarmoille tytöille. Ainakin minä, ikuinen pessimisti, joka aina ajattelin olevani ruma tms. sain uutta puhtia päivään Suvin haastattelusta. Kai se sitten on niin, että rumasta ankanpojasta voi tulla joutsen. Vai mitäpä itse tuumit?

P.S: kiinnititkö muuten huomiota siihen, ettei Suvi kertaakaan sanonut rakastavansa tai edes pitävänsä mallintyöstä. (Ja tiedän...Kerma Kakku Mekko sanoi ihan samaa, mutta silti!)